Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, October 29, 2008

kelab sup


hehe tajuk kelab sup tp gambarnyee ade 2 jek ;p

uh sy sgt suke makan sup.. bg laa ape2 sup sumee sukeeee, bg laa 1 mangkuk musti leh ratah abesnyee (tp klu kedainyee tgk sedap ke x hoh).. sy paling suke sup sayur dan sup kentang, taraaa~~

ini sup sayur mak sy.. uh sgt sedap bawang+cilipadi yg di tumis, seharum2 bau bawang putih tu dicampurkan lagi dgn udang untuk kasi rase, pastu sayur kubis bunga, kubis x bunga (:P), sayur sawi, soon, fucuk (xreti eja laa) dannnnn fish ball yummyyy yummyyyyyy 1 periuk bole hirup ni:]""
:p


ini lak sup kentang.. ini resipi kak fae untuk kanak2 yg dijaganya, sy amik n sampai skang sy gune hehe time kacehh kak fae^^ aaaahhhh sy sukaaaaaa (^_^) hirisan bawang putih dan cilipadi yg di tumis sampai naik bauuu~~~ cam td gak tp di tumis jugak sekali ngan ikan bilis sampai garing2 cket gtu~~~ lepas tuhhh didihkan laaa sekali ngan fucuk, soon, kentang dan telur aaaaaaa sgt sukeeeee :D


ah ahh mari laaa masuk kelab sup ku ini hik hik

p/s--> hari tuh tgk ketuk2 ramadhan, resipi sup azharina cam bes n simple gak ;) fishball campur ngan segale2 jenis ball yg kat supermarket tu + ngan kiub ayam uh x try lg tp wil do ;)


8 comments:

pestisid said...

owh kalo kat shah alam kan, yg glemer adelah ani sup utara.kalo dmam sy kene pakse mkn kat sini olih boifren saye.alasan, org dmam kene mkn sup.boleh ke?

WV->forebe.

dd dudu said...

yekeee waah hari2 sy demam sbb hari2 kepingin sup kui kui kui

nanti ko dan edy tapau sy sup sebungkus ani sup utara hehe

rosealley said...

waaah, cam sedaap jek, huhu, aku nyer sup sayur letak kiub ikan bilis sket,suke2 hati jek, haha

dd dudu said...

hehe alaaa aku pun pakai kiub gak ;p hew hew hew

noname said...

pemalas XP

dd dudu said...

ha ha ha naseb laaa ;p (ape yg naseb nye xnak ckp ;p)

hak hak hak

sniffa93_aznil4eva said...

haha yeah2. ani sup utara pon sedap kot:)

haha sup oh sup

nurayunni said...

mcm bez jer...nk ckit..huhu